Schilderwerken Caractère - Steenstraat 37 - 8851 Koolskamp - 0475/31 27 01 - caractere1@telenet.be

You are here

Home

Spuiten van antieke en massieve meubels

Na de oplevering van de woonplaats, merken we dat er veel klanten aanstoot nemen aan het kleur van hun massieve eiken meubels. Het zou spijtig zijn dat zo'n waardevolle meubels zouden moeten vervangen worden door nieuw meubilair wanneer enkel het kleur van de desbetreffende meubels niet meer past in het nieuwe interieur. Door deze meubels te gaan herspuiten, kan men het gewenste kleur passend in hun interieur kiezen. Op deze manier blaast men nieuw leven in hun oude, maar zeer kwalitatieve massieve meubels.

 

 

Herspuiten van eiken kasten

 

Nieuwe laag verf op gekleurd meubilair

Spuiten van binnendeuren

 

Wanneer we als schilder onze job correct willen uitvoeren, dan worden de binnendeuren van een woning verwijderd vooraleer we deze kunnen behandelen volgens de regels van het vak. Als men nalaat de onderkant van een deur te schilderen, dan zal deze deur na verloop van tijd beginnen zwellen en de verf afsteken. Door de onderkant van de deur mee te schilderen verhinderen we de vochtopname, die plaatsvindt tijdens het schoonmaken van de woning. Aangezien wij over de mogelijkheid beschikken om de verf te verspuiten (lakverf) en de deuren toch sowieso moeten afgenomen worden, dan is het ook voor de hand liggend dat deze deuren gespoten worden. Op deze manier bieden we aan onze klanten een hogere afwerkingskwaliteit aan dan degene die enigszins mogelijk is bij het gebruik van borstels, rolletjes,...

 

Spuiten van keukenkasten

 

Vaak zien we dat diverse mensen de intentie hebben om hun keuken te vernieuwen en dit voornamelijk omwille van de afkeer van het donkerbruine traditionele houtveredelingskleur, beter gekend als het oliewerk of vernis. Meestal zijn die dure massieve eiken keukens van weleer nog volledig intact en aangezien er niets aan mankeert zou het een grote zonde zijn om deze keuken af te breken. Ook het financieel aspect speelt hierin een grote rol. Je keuken kan dus opnieuw stralen als weleer en dit met een hedendaagse toets. 

 

 

 

Keukenkasten een nieuw likje verf geven

X